NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 50EUR

.

Sausos lūpos? Reikia greito ir labai veiksmingo būdo jas atgaivinti? Aš atradau juos kelis, tad skubu dalintis.

Asmeniškai aš esu paruoštų priemonių megėja. Dažniausiai neturiu laiko gamintis kaukes ar pilingus, tad renkuosi tarp pagamintų produktų.

Mano 2 mėgstamiausi produktai lūpoms, kurie tikrai padaro stebuklą. Pirmiausiai naudoju Beauty drugs lūpų pilingą. Jis labai patogus, lūpų dažų pakuotėje. Naudoju ant drėgnų lūpų, labai gerai įmasažuoju ir nuvalau drėgnu vatos tamponėliu. Tada storu sluoksniu uždedu Beauty drugs lūpų kaukę. Būtinai visas priemones naudoju su specialia mentele arba ausų krapštuku. Nes labai svarbu, kad į produkto vidų nepatektų bakterijų. Jeigu neturiu daug laiko lūpų kaukės likutį nuimu vatos tamponėliu. Bet dažniausiai lūpų kaukę naudoju vietoj vazelino, kai nesidažau lūpdažiu. O jei paliktumėte per naktį, tai drėkinimo efektas būtų dar geresnis. 

Bet jei nenorite pirkti produktų, juos galite pasigaminti namuose. Pradėsime nuo lūpų pilingo. Rinkitės juodą cukrų, medų ir šiek tiek aliejaus. Štai Jums ir pilingas. Tuomet lūpų kaukę pasidarykite iš mėgstamo labai riebaus maitinančio kremo arba savo vazelino ar netgi aliejaus. Svarbu užtepti ant lūpų labai storą sluoksnį. Ir ant viršaus uždėkite maistinę plėvelę ir palaikykite bent 15 minučių. Rezultatas Jums tikrai patiks.

Nesvarbu ar naudojate paruoštus produktus ar ne. Svarbiau yra nepamiršti ir naudoti.

Su meile,

Polina

 

Search